Informatieavond en open morgen

 

Ouders van kinderen woonachtig in Sevenum geboren tussen 1 juli 2016 en 1 oktober 2017 krijgen in december 2019 van de gemeente een brief gekregen hun kind aan te melden op een van de basisscholen. In Sevenum is er echt iets te kiezen: er zijn drie basisscholen. Daarom ook hebben we afgesproken dat er op iedere school een informatieavond is (op wisselende data in januari) en een open morgen (op alle scholen dezelfde datum).

Op dinsdagavond 21 januari is op de Krullevaar de informatieavond voor nieuwe ouders; van 20.00u - 21.30u. Tijdens deze avond krijg je veel informatie over de Krullevaar; hoe geven we onderwijs vorm en waarom doen we dat zo? Vanuit vorige jaren weten we dat deze bijeenkomst als heel verhelderend ervaren wordt. Alle stamgroepleiders zijn aanwezig en ook enkele ouders.

Op donderdag 21 januari is de open dag, van 8.30u - 14.45u. Ouders hebben dan de gelegenheid om (samen met hun kind) een kijkje te nemen op school. Je kind wordt ontvangen als VIP - very important peuter. Er zijn voor de peuters leuke dingen te doen.Je wordt ontvangen door ouders en stamgroepleiders. Hier is er volop gelegenheid om van gedachten te wisselen over de Krullevaar. En jij hebt als nieuwe ouder de gelegenheid om onder schooltijd te kijken hoe een dag op de Krullevaar er in het echt uitziet. Er zijn rondleidingen door kinderen waarbij in alle groepen een kijkje wordt genomen.

Ben je benieuwd wat de Krullevaar voor jouw kind zou kunnen betekenen? Wij ontvangen jullie graag op zowel de informatieavond als de open morgen! Mocht het niet lukken om dan aanwezig te zijn: leg zeker contact met ons (m.vanmulken@ojbsdekrullevaar.nl of 0774672065) om een afspraak voor een gesprek en een rondleiding te maken.