Informatieavond en open morgen

 

Ouders van kinderen woonachtig in Sevenum geboren tussen 1 juli 2015 en 1 oktober 2016 krijgen in december 2018 van de gemeente een brief gekregen hun kind aan te melden op een van de basisscholen. In Sevenum is er echt iets te kiezen: er zijn drie basisscholen. Daarom ook hebben we afgesproken dat er op iedere school een informatieavond is (op wisselende data in januari) en een open morgen (op alle scholen dezelfde datum).

Op donderdagavond 17 januari is op de Krullevaar de informatieavond voor nieuwe ouders; van 20.00u - 21.30u. Tijdens deze avond krijg je veel informatie over de Krullevaar; hoe geven we onderwijs vorm en waarom doen we dat zo? Vanuit vorige jaren weten we dat deze bijeenkomst als heel verhelderend ervaren wordt. Alle stamgroepleiders zijn aanwezig en ook enkele ouders.

Op vrijdagochtend 25 januari is de open morgen, van 8.30u - 12.00u. Ouders hebben dan de gelegenheid om (samen met hun kind) een kijkje te nemen op school. Je wordt ontvangen met een kopje koffie en thee  (en voor de kinderen een glaasje ranja) door ouders in onze ontmoetingsruimte. Hier is er volop gelegenheid om van gedachten te wisselen over de Krullevaar. Er zijn rondleidingen waarbij in alle groepen een kijkje wordt genomen en ook aan kinderen vragen gesteld kan worden.

Ben je benieuwd wat de Krullevaar voor jouw kind zou kunnen betekenen? Wij ontvangen jullie graag op zowel de informatieavond als de open morgen! Mocht het niet lukken om dan aanwezig te zijn: leg zeker contact met ons (m.vanmulken@krullevaar.akkoord-po.nl of 0774672065) om een afspraak voor een gesprek en een rondleiding te maken.